Min stora dag - Sportkompis

Mer än bara klubba och boll!

Innebandyföreningen Örebro utveckling kommer att spela utan sponsorer på matchkläderna för att uppmärksamma och stötta föreningen Min stora dag.

Innebandyföreningen Örebro utveckling har ett hjärta för barn och ungdomar som har en vardag som inte är lika enkel som vår. Ett av våra initiativ är att stötta stiftelsen Min stora dag, som hjälper svårt sjuka barn att uppfylla sina drömmar.

Föreningen kommer därför att spela utan sponsorer på matchkläderna och istället kommer matchställen att prydas av logotypen Sportkompis min stora dag – för att ge detta initiativ fullt fokus. Målet är att ungdomarna i föreningen på olika sätt ska bidra till att samla in 200 000 kr på tre år.

Våra barn ska lära sig jobba för andra som inte har samma möjlighet till rörelse. Tillsammans ger vi kraft till barn som kämpar, säger Kent Blom, ordförande Örebro innebandyförening.

Föreningen att hålla i aktiviteter för företag som vill vara med på denna resa. Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att stötta föreningen Min stora dag, för barn och ungdomar med särskilda behov och livssituationer.

 

Våra samarbetspartners