Våra samarbetspartners

Vårt stöd till Örebro Innebandys verksamhet ser vi som en del i vårt sociala engagemang och vår målsättning att ungdomar ska ges möjlighet att utvecklas och bedriva en aktiv fritid. Örebro Innebandys engagemang för att bidra till ett hållbart samhälle och ett bra klimat rimmar väl med våra mål, kommenterar Andreas Åkerling, verksamhetschef Mark och Miljö inom Fortum Waste Solutions.

Läs mer om Fortum!

Vi är en stolt samarbetspartner till Örebro Innebandy. Föreningen arbetar med rätt frågor, där man inte bara ser innebandy och innebandyspelaren – utan även lägger mycket kraft i individen och dess utveckling som människa. Vi har valt att vara med som en partner för att kunna bidraga så att barn och ungdomar får en bättre vardag, där vi ser deras projekt kring ”Min Stora Dag” som en viktig del i det hela. Det är viktigt att föreningar och företag hjälper till, något vi vill göra tillsammans med Örebro Innebandy.

Läs mer om 8190!

 

 

Från Oxdogs sida så är vi glada och stolta över att ha ett fint samarbete med Örebro innebandy. Det föreningen gör för barnen i samhället och för staden i sig är något som inspirerar oss och förhoppningsvis många andra. Framförallt med ”min stora dag” som vi tycker är helt fantastiskt och välbehövligt och när såna projekt startas så tvekar man aldrig att haka på. Det är ett arbete vi verkligen vill stå bakom och kan vi hjälpa till på vägen så är vi mer än glada. Det finns ett långsiktigt tänk i föreningen och mycket driv och kreativitet som ska bli roligt att följa och vi vill vara en samarbetspartner hela vägen.

Linus Hansson, Oxdog-floorball

Läs mer om Oxdog!

 

 

Vi på T&S reklam har varit engagerad i innebandy under flera år och är leverantör till flertalet klubbar i Sverige. Vi är mycket stolta att vara samarbetspartner till en föreningen som sätter barn/ungdomar/vuxna i rörelser och samtidigt tar ansvar för miljö, demokrati och har en tanke med att skapa något mer av medlemmarna än ”bara” innebandy.

Micke Ragnarsson
Ägare T&S Reklam

Läs mer om TS Reklam!

 

 

Det är en förmån att få engagerar sig i verksamheter som ger engagemang tillbaka. Örebro Innebandy erbjuder barn i alla åldrar idrottsglädje, gemenskap och möjlighet till en meningsfull fritid. Samarbetet med Min Stora Dag är oerhört viktigt, både för barnen i föreningen och de barn med allvarliga sjukdomar som genom organisationens arbete får pausa sin diagnos för ett ögonblick.

Läs mer om accessum!

 

 

 

Vi på Printoz jobbar främst mot företagare och ser med nyfikenhet och spänning hur dessa värderingar i en förening tas emot av företagarna i regionen och vad vi gemensamt kan lära av detta. Att stötta Innebandyn är en självklarhet då det finns ett mångårigt intresse av sporten.

Läs mer om Printoz!

Bli en partner!

Läs om våra paket