Nyheter

4 februari, 2021

Vinnarspåret är vår nya samarbetspartnerVi är stolta att kunna presentera föreningens nya samarbetspartner Vinnarspåret och Linda Waara. Primära arbetsområdena är Personlig/grupp träning, tester, fysioterapi och utbildning, en helhetslösning för oss som förening där vi får professionell hjälp med fysträning men även tester och möjlighet till individuell fysioterapi vid skador eller skadeförebyggande.

Vårt samarbete just nu: Vi har vi enskilda lag i träning en till två dagar i veckan, har tagit fram  anpassade fys. program & utbildat ledare för lag födda 2010 och äldre.  Medverkat vid våra läger med fys. träning samt utbildning i träningslära.

Vårt samarbete framåt: Fler lag kommer använda sig av Vinnarspåret för sin Fys. Träning.  Arbetar fram ett långsiktigt systematiskt program för vår förening i hur vi skall tränar våra barn/ungdomar från tidig ålder.

Har man som medlem i Örebro Innebandy behov av Fysioterapi   så får man 25% rabatt på vid ny besök och 15% rabatt vid återbesök.  För mer info kolla    http://vinnarsparet.se/